Maandag 1 juni zijn wij gesloten.

Hartelijk welkom

  • Mijn winkelwagen

    Je offerte aanvraag is nog leeg

    U heeft nog geen offerte aanvraag.

Transport

TRANSPORT Wij kunnen alle materialen die u bij ons hebt gekocht voor u thuis bezorgen door heel Nederland. Dit zal gebeuren tegen een vergoeding. Deze is afhankelijk van het aantal materialen en de afstand.Voor het transport werken we nauw samen met een transportbedrijf met een ruim wagenpark welke door heel Nederland levert. Daardoor zijn wij een steenhandelaar die u een snelle levering kan garanderen. Wat u vandaag bij ons bestelt wordt binnen een week geleverd. Transportkosten naar Wadden eilanden worden apart berekend. Het Lossen Het lossen van de materialen gebeurt door middel van een autolaadkraan vanaf de vrachtwagen. De materialen worden standaard geleverd met een 18 meter lange trekker-oplegger. De transporteur rekent een toeslag voor het lossen met een kleine wagen of kooi-aap. We zullen altijd proberen de materialen bij het werk te lossen. Dit is niet altijd mogelijk in de praktijk. De chauffeur zal ter plaatse bepalen in hoeverre dit mogelijk is.

Binnen Nederland kunnen wij alle materialen die u bij ons hebt gekocht bij u thuis bezorgen.
Dit zal gebeuren tegen een vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van het aantal materialen, het gewicht en het aantal af te leggen kilometers.

Transportkosten naar de Wadden eilanden worden apart berekend. 

Zowel in onze regio als buiten de regio werken we nauw samen met een transportbedrijf dat door heel Nederland bezorgt. Daardoor zijn wij een steenhandelaar die u een snelle levering kan garanderen. Wat u vandaag bij ons bestelt, wordt binnen een week geleverd.

Levertijd kan momenteel afwijken, dit communiceren we met u via de mail.

 

 


Het lossen
Het lossen van de materialen gebeurt door middel van een autolaadkraan vanaf de vrachtwagen.
De materialen worden standaard geleverd met een 18 meter lange trekker-oplegger. 
We zullen altijd proberen de materialen bij het werk te lossen.
Dit is niet altijd mogelijk in de praktijk.
De chauffeur zal dan ter plaatse met u naar de beste oplossing zoeken.